Werving & Selectie Publiek

 

Ik hanteer een standaard proces van werving en selectie om te komen tot de juiste professional voor uw organisatie. Mijn proces doorloop ik in circa vier weken, waarna u kunt starten met de gesprekken binnen uw organisatie.

 1. Intake met lijnmanager, hr-medewerker en eventuele belangrijke stakeholder, interne klant, directielid, met als doel een helder beeld te krijgen van de organisatie, de positie van de functie, functie-inhoud en het gewenste profiel.

 2. Het schrijven van het functieprofiel voor gebruik in de markt met daarin een duidelijke korte salespitch om de organisatie en de functie goed neer te zetten en professionals binnen de doelgroep te enthousiasmeren.

 3. Het plaatsen van de vacature op diverse jobsites, afhankelijk van de functie.

 4. Start van het benaderen van circa 50 professionals die op het profiel passen in eigen netwerk en Linkedin.

 5. Face-to-Face gesprekken met op CV geschikte professionals.

 6. Presenteren van minimaal drie en maximaal vijf geschikte professionals aan tafel bij opdrachtgever. Aan tafel geef ik een toelichting op de inhoudelijke kennis, persoonlijkheid, motivatie/drive en ervaring van de voorgestelde professionals.

 7. Gesprekken van de short-list professionals bij opdrachtgever.

 8. De best passende professional krijgt een aanbod.

 9. Drie maanden na aanvang van de professional wordt er een evaluatiemoment ingepland om te bespreken hoe het deze vergaat. Tevens wordt er met de professional een lunchafspraak gemaakt om te zien hoe het de professional vergaat.

 10. Zes maanden na aanvang van de professional wordt er een telefonisch evaluatiemoment ingepland. In dit gesprek wordt er bepaald of er gebruik gemaakt gaat worden van de garantieregeling of niet.

 11. Afspraak maken over het contact met u na een half jaar.


Tarief:

Startfee: € 2.500,00 exclusief BTW 

In de startfee zijn de kosten voor de jobsites, schrijven vacatureprofiel en de search van 50 kandidaten opgenomen.

Succesfee: € 7.500,00 exclusief BTW (no cure no pay)

De succesfee wordt in rekening gebracht na getekend contract van de professional!

Opdrachtgevers:

TU Delft

RDW

Opbellen
E-mail
Info